به گزارش نماینده، سعید غفرانی در گفتگو با مهر درباره صدور گواهی صلاحیت برای سازندگان متراژهای بالای یک هزار متر مربع، اظهار داشت: در حال حاضر در این متراژها به اجرا رسیده است و امیدواریم که به زودی برای متراژهای کمتر از یکهزار متر هم اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه برای ساختمانهای کمتر از یک هزار متر مربع هم به تدریج این قانون را اجرایی میکنیم، گفت: با صدور گواهی صلاحیت برای سازندگان، دیگر هر فردی نمیتواند وارد ساخت و ساز مسکن شود و باید فقط مجریان ذی صلاح این کار را انجام دهند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در خصوص اینکه چرا تاکنون این موضوع در ساختمانهای کوچک اجرایی نشده است، افزود: باید شورای شهر و شهرداری تهران هم در این زمینه با ما هماهنگ شود تا سازندگان صاحب صلاحیت وارد این عرصه از ساخت و ساز شوند.
غفرانی در پاسخ به این پرسش که دلیل تعلل اجرای این قانون برای ساختمانهای کوچک چیست، گفت: اعضای شورا میگویند که با اجرای این قانون، ساختمان گران میشود اما ما این موضوع را قبول نداریم، زیرا به ازای پول دریافت شده از سوی مهندسان، خدمات به ساختمان ارایه می شود که عمر ساختمان ها را افزایش می دهد.
وی اظهارداشت: در حال حاضر مهندسان حداکثر در ساخت به شیوه مدیریت پیمانی، ۱۰ درصد از کل ساخت و ساز را دریافت میکنند در حالی که تعداد زیادی از مهندسان با ۷ یا ۸ درصد هم ساختمان سازی کنند، بنابراین این رقمی نیست که بر روی ساخت و ساز تاثیر زیادی داشته باشد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با بیان اینکه حضور مهندسان باعث میشود که ساختمان با اصول ساخته شود، بیان کرد: هزینه ۱۰ درصدی ارزش افزایش طول عمر ساختمان و کاهش هزینههای ساخت را دارد و تاثیری بر گرانی مسکن نخواهد داشت
نظر شما